Lieve gasten, kampeerders, vrienden & familie van Camp Common Grounds,

Het doek valt voorgoed voor onze pop-up kleinkunstcamping en evenementenlocatie. Wat hebben we genoten van het ontvangen van zoveel verschillende mensen op deze magische plek.

Als je op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen op deze locatie, check dan www.commonwoods.nl


Voor nu, Au Revoir en dank voor alle mooie momenten!

Team Camp Common Grounds

Alpe du Fles - Stadscafé Amersfoort

Alpe du Fles - Stadscafé Amersfoort

Alpe du Fles is een initiatief van de mensen achter Stadscafé Amersfoort. Dit zijn zelf wieleraars die wel van een drankje houden. In 2021 riepen zij deze bijzondere tour in het leven. Ieder jaar begint de Alpe du Fles met een pannenkoeken ontbijt bij het Stadscafé. Vervolgens worden de fietsers langs een aantal prachtige plekken in Amersfoort geleid om even te pauzeren en iets te consumeren. Dit jaar waren we met Camp Common Grounds de trotse eindbestemming voor de deelnemers. Hiervoor verzorgden wij een lekker hapje van de BBQ en nog een klein drankje om het af te leren. Bereid je vast voor, want er komen nog veel meer leuke events aan in samenwerking met deze ras Amersfoortse partij.

Wat: Alpe du Fles
Aantal personen: 150
Invulling: Deze wielertour voor de borrelliefhebber, eindigde met gezelligheid in de binnenbak van de rijhal van Camp Common Grounds.
Lievelingsmoment: De prijsuitreiking natuurlijk, en de bratworsten van de barbecue.
Favoriete drankje: Jaegermeister
Dresscode: Originele Alpe du Fles wieler-merchandise
Overnachtingen: Nee
Catering: Stadscafé Amersfoort
Creatie / productie: Stadscafé Amersfoort