Lieve gasten, kampeerders, vrienden & familie van Camp Common Grounds,

Het doek valt voorgoed voor onze pop-up kleinkunstcamping en evenementenlocatie. Wat hebben we genoten van het ontvangen van zoveel verschillende mensen op deze magische plek.

Als je op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen op deze locatie, check dan www.commonwoods.nl


Voor nu, Au Revoir en dank voor alle mooie momenten!

Team Camp Common Grounds

PLATTEGROND

Plattegrond Common Grounds

In afwachting van de bouw creëren wij hier met partners samen een pop-up ervaring met die de waarden van Common Woods op kleine schaal alvast in praktijk brengt.

Een unieke locatie, centraal gelegen en goed bereikbaar zowel met OV als per auto. Met voldoende parkeervoorziening en mogelijkheid om in de yurts te overnachten.

Voor bedrijven en organisaties als Rabobank, Greenpeace, Cirkelstad, Re:build, VNO-NCW en vele particulieren hebben wij al onvergetelijke ervaringen en bijeenkomsten mogen faciliteren. Congressen, bedrijfsfeesten, teambuilding, familieweekenden of een bruiloft. Op Common Grounds kan het de komende zomer allemaal.

Voor vragen en boekingen kun je via info@campcommongrounds.nl contact opnemen of bellen met 088-4224866.

Overnachten

In het seizoen van 2022 zijn we niet meer als publieke camping met activiteitenprogramma geopend maar stellen we de plek nog wel beschikbaar voor nieuwsgierigen die de magie van overnachten in een traditionele Yurt willen ervaren.

We zetten graag de sauna voor je aan, er is voldoende brandhout om een vuurtje te stoken en je mag gebruik maken van alle binnen- en buitenruimtes om te vertoeven.

De plek is ook uitermate geschikt voor familie- en vriendenweekenden met overnachtingen.

Neem gauw contact op om de mogelijkheden op Camp Common Grounds te bespreken via info@campcommongrounds.nl en 088 422 4800

Over Camp Common Grounds

nimmerdor, den treek, amersfoort, henschotermeer

Nimmerdor is de naam van het bos dat Camp Common Grounds haar thuis noemt. Het bos wordt gekenmerkt door de - altijd groene - hulst, sparren en dennen, en een bijzondere lanenstructuur die zorgt voor een statig en historisch karakter.

Het naastgelegen natuurgebied Den Treek wordt met haar vennen, heide, meren en uitgestrekte zandverstuiving beschouwd als een van de mooiste plekken van Nederland. Fiets over de lavendelkleurige heide, strijk neer op de witte stranden van het Henschotermeer of maak een wandeling over de prachtige zandverstuivingen. Er is hier genoeg te ontdekken!

ONS VERHAAL

Het motto van de duurzame woonwijk die eind 2022 op de locatie van CommonGrounds zal verrijzen is “it takes a village to build a dream”, een circulair en regeneratief bouwproject met 56 huizen. Meer informatie over dit project: Common Woods.

In samenspraak met buurtbewoners, de gemeente en andere betrokkenen is er op deze locatie een woningbouw plan ontwikkeld waarin duurzaamheid, sociale cohesie en een natuurinclusief bouwproces centraal werden gesteld. Amersfoort’s meest duurzame draagt de naam ‘Common Woods’, een ode aan de gemeenschap en aan de natuur.

Toen bleek dat de ontwikkeling van deze bijzondere wijk vertraging op zou lopen werd er besloten om van de nood een deugd te maken. Het slapende terrein is omgebouwd tot camping, compleet met wellness. De ruimtes zijn ingericht om naast als groepsaccommodatie en camping te fungeren ook bijzondere zakelijke evenementen en bedrijfsfeesten te kunnen hosten.