Lieve gasten, kampeerders, vrienden & familie van Camp Common Grounds,

Het doek valt voorgoed voor onze pop-up kleinkunstcamping en evenementenlocatie. Wat hebben we genoten van het ontvangen van zoveel verschillende mensen op deze magische plek.

Als je op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen op deze locatie, check dan www.commonwoods.nl


Voor nu, Au Revoir en dank voor alle mooie momenten!

Team Camp Common Grounds

VERHUUR EN EVENTS

Camp Common Grounds is in de zomer van 2021 opgezet als pop-up kleinkunstcamping en is in het seizoen van 2022 te boeken voor kleinschalige zakelijke evenementen, bedrijfsfeesten, trainingen, inhoudelijke weekenden en privé aangelegenheden zoals een familieweekend of bruiloft.

Op deze bijzondere buitenlocatie is van alles mogelijk. Het ruimte buiten terrein is opgezet als festival terrein en leent zich perfect voor een bedrijfsfestival of zakelijk buitenevenement waar je de verschillende binnen- en buitenruimtes invulling kunt geven met activiteiten, workshops, inhoudelijke sessies, brainstorms maar ook kunt dineren met een grote groep of gebruik kunt maken van de barbecue.

De 15 traditionele Mongoolse yurts kunnen als break-out ruimte worden ingezet of gebruikt worden voor overnachtingen tot maximaal 6 personen.

Met onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche hebben we ruime kennis en groot netwerk om je te helpen bij het vormgeven van een bijzonder, betekenisvol en feestelijk evenement. We kijken er naar uit samen met jou een betoverende dag of zelfs heel weekend te organiseren!

Neem gauw contact op om de mogelijkheden op Camp Common Grounds te bespreken. info@campcommongrounds // 088 422 4800

de rijhal

de rijhal

De oude rijhal bevindt zich op een centrale plek op het terrein. De grote ruimte leent zich bij uitstek voor bedrijfsevenementen, diners, seminars, lezingen, bijeenkomsten, grootschalige groeps- aangelegenheden en privé evenementen. De ruimte is gedecoreerd met sfeervolle verlichting en er hangt een grote discobol.

Capaciteit:
50x25 meter // 800m2 // 250 personen

Download Brochure
de dome

de dome

De grote dome bevindt zich aan de achterzijde van het terrein en is met zijn bijzondere akoestiek zeer geschikt voor groepssessies, workshops en lezingen. De transparante zijdelen bieden bovendien een mooi doorkijkje op het terrein en de omliggende bospartijen.

Capaciteit:
9 meter diameter // 65m2 // Feest: 90 personen // Theater: 65 personen // Diner: 50 personen

Download Brochure
de stretchtent

de stretchtent

De stretchtent aan de linkerzijde van het terrein leent zich perfect voor een overdekt diner of een uitgebreide lunch. Uiteraard kan ook deze ruimte worden ingezet voor workshops, lezingenen andere groepssessies.

Capaciteit:
6x10 meter // 60m2 // Feest: 70 personen // Theater: 50 personen // Diner: 40 personen

Download Brochure
wellness

wellness

De wellness area bevindt zich aan de linkerachterzijde van het terrein en is voorzien van een sauna, een houtgestookte jacuzzi en een dompelbad.

Download Brochure